Юрген Клоп почти потвърди информациите от последните дни, че Ливърпул

...

Юрген Клоп почти потвърди информациите от последните дни, че Ливърпул
Коментари Харесай

Клоп за Белингам: И 5-годишните искат “Ферари” за Коледа, но можеш ли да си го позволиш?


Юрген Клоп съвсем удостовери информациите от последните дни, че Ливърпул се е отказал от борбата за Джуд Белингам. Мениджърът на “червените ” даде да се разбере, че клубът не разполага с финансовия капацитет да осъществя такава договорка с Борусия (Дортмунд). Очакванията се, че през лятото британският национал ще коства над 100 млн. евро.

“Трябва да осъзнаете какво можете да извършите (на пазара - б.р.) и тогава да се фокусирате върху това - разяснява Клоп на днешната си конференция. - Трябва да видите с какъв брой пари разполагате и въз основа на това да действате. Например няма по какъв начин през лятото да вземем шестима футболисти, всеки от които коства по 100 млн. паунда. Всеки ще се съгласи, че това е ясно - въпреки всичко не сме деца. Ако попитате 5-годишно дете какво желае за Коледа и то каже “Ферари ”, не бихте се съгласили, че това е добра концепция, тъй като самата кола е доста скъпа не може да я шофирате. ”

“Въпросът е какво може да се направи и да работите върху това. Така съм го правил постоянно. Опитваме безусловно всичко, с цел да вземем това, от което се нуждаем и го желаеме. Но и би трябвало да приемеш, че примерно това или това не ти е по опциите. В такива случаи ще отстъпим настрана и ще се насочим към постижими за нас неща ”, продължи Клоп.
 От Борусия Дортмунд се целят в доста скъпа договорка за Белингам От Борусия Дортмунд се целят в доста скъпа договорка за Белингам
“И отговорът ми в тази ситуация не е за Джуд Белингам - по този начин вършим непрекъснато за нещата, които на доктрина не можем да осъществяваме. Конкретно за Джуд няма какво да кажа, в случай че бъда почтен. По принцип не приказваме за футболисти, които взимаме или не. Защо тогава в този момент да разясня всякакви спекулации? Няма какво да се каже ”, продължи наставникът.

При осем оставащи кръга в Премиър лийг Ливърпул е на 12 точки от топ 4, което на процедура значи, че отборът няма съвсем никакви шансове за класиране за Шампионската лига. Сега мърсисайдци ги чака посещение на Лийдс, което е в понеделник вечер. Съперникът е заплашен от изпадане, а тази есен към този момент завоюва изненадващо с 2:1 на “Анфийлд ”.

“Очаквам отборът на Лийдс да играе на върха на своите благоприятни условия и да ни бъде мъчно. Освен това резултатите ни при гостуванията не са толкоз положителни, колкото са при семействата ни. Ще ни бъде тежко, тъй като на стадиона на Лийдс постоянно е по този начин.Но не би трябвало да бъде леко и за противника ”, сподели Клоп.

Германецът изясни, че Алисон и Конате са под въпрос, тъй като през последните дни не са упражнявали обикновено. Напълно възобновен и подготвен обаче е Луис Диас, като той ще бъде в групата. Тиаго Алкантара пък дори е претендент за титулярно място, добави мениджърът.

Интересно е, че Клоп утвърди решението да не се постановат никакви санкции след случая сред Анди Робъртсън и страничния арбитър Константин Хацидакис от миналото дерби с Арсенал. Тогава реферът удари с ръка футболиста на Ливърпул след някаква замяна на думи секунди след края на първата част. В последна сметка Футболната асоциация не наложи никакви наказания. “Справиха се добре със случая ”, съобщи треньорът на мърсисайдци.
 Съдията, който удари Робъртсън, се размина без наказване Съдията, който удари Робъртсън, се размина без наказване
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР